Onze missie en visie

Ieder kind is uniek en mag zijn eigen talent ontdekken en ontwikkelen binnen de veilige omgeving van Kindcentrum Wereldwijzer.

Onze visie

Ieder kind is uniek en mag zijn eigen talent ontdekken en ontwikkelen binnen de veilige omgeving van Kindcentrum Wereldwijzer.
Kinderen zijn nieuwsgierig, doen onderzoek, experimenteren en verkennen hun omgeving. Ieder kind wil en kan leren.  Wij willen dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen en met goede resultaten onze basisschool verlaat.
Elk kind heeft zijn eigen kennis van de wereld. Wij hebben hoge verwachtingen en bieden kansrijk onderwijs voor alle kinderen. De leerlingen zijn betrokken bij hun leren: ze hebben inzicht in wat ze willen bereiken, waar ze staan en wat hun volgende stap zal zijn. 


 
Openbaar onderwijs
 
Het openbaar onderwijs heeft als motto: 'Niet apart, maar samen'. Wij onderschrijven dit motto van harte. Ons Kindcentrum is hét voorbeeld van 'de samenleving in het klein'. Hier worden leerlingen zo goed mogelijk voorbereid op hun rol in de samenleving, waarbij normen en waarden gerespecteerd worden. Op Wereldwijzer komen kinderen en families samen en voelt iedereen zich welkom. 
 

 

Leerkracht aan het woord

Wereldwijzer is een school die niet stil staat. We zijn kritisch op ons werk en samen kijken we steeds hoe het nog beter kan.